Problem z samoczynnie włączającym się radiem

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Kiper1906
    Classic
    • 2020
    • 0
    • Octavia I combi (1U5)
    • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

Czarna_LK, współczuje ja również choć ja już w tym roku 2 miałam pogrzeby lecz ciężko o tym pisać ale
    Jak to mówisz kwestia czasu ,a teraz każdy źe wszystkim szybko na czas i tak życie sobie leci ..... Dziś jesteśmy zdrowi za jakiś czas masakra i nie ma ratunku ......więc jak to mówią cieszmy się póki się widzimy odwiedzamy itp bo życie jest kruche marne jak kilo puchu..dobra już się zamkne

[ Dodano: Pon 13 Cze, 16 21:11 ]
    Panowie trudno wyczuć bo jeszcze za mały by się zastanawiać cży akurat ginekolog ...choć jedt to ciężki zawód mimo wszystko ale skoro mówi źe chce leczyć ludzi kto wie co wyrośnie z mojego łobuza czas pokaże
  • Kiper1906
    Classic
    • 2015
    • 3
    • Octavia II (1Z3)
    • AGR 1.9 TDI VP 90 KM
    • CLCA 2.0 TDI CR 110 KM

Witam, zakładam nowy temat bo nie mogę znaleźć takiego problemu jak u mnie występuje.

Mój problem jest taki, że po wyciągnięciu kluczyka ze stacyjki radio się wyłącza tak jak powinno ale nieraz jak panel z radia zostawię założony to jak wracam z pracy do auta to radio jest włączone. Moje pytanie brzmi co może być winne za tą usterkę.

Z góry dziękuję za pomoc, i proszę o wyrozumiałość bo to jest mój pierwszy post po tym forum
    Octavia 2002 1.9TDI 90KM AGR

Komentarz

• djtomi2
      Rider
      • 2010
      • 252
      • Octavia II (1Z3)
      • CEGA 2.0 TDI CR RS 170 KM

Rozumiem , że radio masz nie oryginalne ?
      W takim razie możesz go mieć źle podłączone, chociaż jak się wyłącza to powinno pozostać wyłączone.
      Możesz mieć też coś poprzestawiane w ustawieniach radia.
      Spotkałem się z radiami, które włączały się same gdy były wiadomościi o ruchu drogowym ( oczywiście opcja tych wiadomości w radiu była włączona ).
      Pozdrawiam

[ Dodano: Sob 28 Mar, 15 17:17 ]
      A jeszcze jedno mi przyszło do głowy. Widziałem radia, które mają alarm (budzik).
      Może masz ustawioną godzinę włączenia w radiu.
      Pozdrawiam.

Komentarz

Pracuję...